θα χρειαστείτε:

- 30 κολοκυθοανθούς
- ½ κιλό φέτα
- 1 αβγό
- 1 φλιτζάνι δυόσμο ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι

 

για το τηγάνισμα:

- Αλεύρι
- Νερό
- Λάδι

 

οδηγίες παρασκευής:

Καθαρίζετε και πλένετε τους ανθούς προσεκτικά κόβοντας το μεσαίο στέλεχός τους. Τους βάζετε στο τρυπητό. Λιώνετε τη φέτα σε ένα μπολ με το πιρούνι. Χτυπάτε το αβγό, το ρίχνετε μέσα στη φέτα και ανακατεύετε. Προσθέτετε το δυόσμο και το πιπέρι και ανακατεύετε.

Σε ένα άλλο μπολ ετοιμάζετε το χυλό με νερό, αλεύρι και αλάτι. Παίρνετε έναν-έναν ανθό, το γεμίζετε με ένα κουταλάκι με φέτα, τον κλείνετε και το βουτάτε στο χυλό.

Τους τηγανίζετε σε μπόλικο καυτό λάδι και τους τοποθετείτε σε πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί.